Contactgegevens

Categorie: Noordam-IT
Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2013
Geschreven door Jakob Noordam

Noordam-IT

t.a.v. Jakob Noordam

Hoogewaard 241

2396 AS Koudekerk aan den Rijn

Telefoon: +31 (0)6 - 461 75 492

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.noordam-it.nl

Scan de onderstaande QR-code met uw smartphone om een SMS te versturen ons ons:

Geen app om QR-codes te lezen? Volg dan deze link.

 

 

 

Welkom op de website van Noordam-IT

Categorie: Noordam-IT
Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2013
Geschreven door Jakob Noordam

Noordam-IT voert werkzaamheden uit in de projectondersteuning voor technische projecten en IT-projecten in de ICT-sector.

De projectondersteunende werkzaamheden van Noordam-IT bestaan voornamelijk uit tijdplanning, voortgangsbewaking en werkvoorbereiding op technische projecten.

 

Wij voeren regelmatig opdrachten uit binnen de de energie-sector, de chemische- en petrochemische industrie, de bio-chemische industrie etc. voor zowel korte als langere periodes. 

Hierbij worden applicaties gebruikt zoals Primavera, Microsoft Project. Voor piping-projecten is eventueel de totale logistieke projectbeheersing mogelijk met een eigen programma waarbij materiaalbeheersing, voortgangsbewaking, etc. mogelijk is. 

De werkzaamheden in de ICT-sector bestaan uit systeembeheer en troubleshooting met de bijbehorende levering van hard- en software en applicatiebeheer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Historie

Categorie: Noordam-IT
Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2013
Geschreven door Jakob Noordam

Jakob Noordam is in november 2003 gestart met Noordam-IT. Jakob is begonnen bij HCG in Schiedam waar hij alle aspecten van het uitvoeren van technische projecten in de industrie doorlopen heeft, zoals: planning, costcontrol, werkvoorbereiding, uitvoerder, voorman, calculator, project engineer en hoofd-fabrieks van de prefabshop.

Aanvankelijk richtte hij zich op de technische aspecten maar kreeg al snel veel affiniteit met ICT, mede als gevolg van een automatiseringstraject voor alle aan een piping project verbonden registraties ten behoeve van materiaalbeheer, progresregistratie, etc. en een functie tijdens een SAP-implemetatie voor 10 vestigingen van de toenmalige HCG (Hollandsche Constructie Groep - onderdeel van het concern HBG).

De interesse voor de ICT was gewekt en de intensieve contacten met mensen uit de ICT leidden ertoe dat Jakob in 2000 samen met een compagnon een ICT-bedrijf voortzetten. Zoals dat zo vaak gaat is het ook hier niet gelukt om twee kapiteins op één schip te hebben en zodoende ontstond Noordam-IT waarin 2 takken van sport bediend worden, namelijk de ICT en de technische projecten.