Welkom op de website van Noordam-IT

Categorie: Noordam-IT Gepubliceerd: zondag 13 oktober 2013 Geschreven door Jakob Noordam

Noordam-IT voert werkzaamheden uit in de projectondersteuning voor technische projecten en IT-projecten in de ICT-sector.

De projectondersteunende werkzaamheden van Noordam-IT bestaan voornamelijk uit tijdplanning, voortgangsbewaking en werkvoorbereiding op technische projecten.

 

Wij voeren regelmatig opdrachten uit binnen de de energie-sector, de chemische- en petrochemische industrie, de bio-chemische industrie etc. voor zowel korte als langere periodes. 

Hierbij worden applicaties gebruikt zoals Primavera, Microsoft Project. Voor piping-projecten is eventueel de totale logistieke projectbeheersing mogelijk met een eigen programma waarbij materiaalbeheersing, voortgangsbewaking, etc. mogelijk is. 

De werkzaamheden in de ICT-sector bestaan uit systeembeheer en troubleshooting met de bijbehorende levering van hard- en software en applicatiebeheer.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Hits: 9985